1240044351_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olemme jo pitempään etsineet Veetille kaveria. No kävihän  meillä koira Justus, Jämptlannin pystykorva sekarotuinen, koko oli veetiä parisenttiä korkempi ja häntä ei oltu vielä leikattu.

Ensi reaktio oli Veetillä että tuo tulee mun reviirille ja se pitää saada pois. Hampaat irvessä ja karvat pystyssä haukkui koiraa eikä halunnut edes leikkiä koiran kanssa vaikka tiesi aivan varmasti sen olevan nuorempi kuin hän. Ei korvaansa olisi lotkauttaa uudelle tulokkaalle.

No minä nukuin yön Justuksen kanssa olohuoneessa kun Veeti ei halunnut nukkua Justuksen vieressä. Avopuolisoni nukkui Veetin kanssa makuhuoneessa. Yön aikana päätin etten uskalla kokeilla mitä tästä seuraisi ja ilmoitin ettei koiramme mahdu nukkumaan samassa talossa Justuksen kanssa.

Aamu oli elämäni hirvein. Koira oli kuin unesta pissasi ja teki tarpeensa käskystä mutta Veeti ei vain hyväksy häntä. Tuli tappelu luusta ja minulle meinasi käydä huonosti. Veeti halusi koiran todellakin lähtevän ja meinasi hyökätä sen päälle. Otin lujan otteen koiran kaulapannasta ja Veeti haukkui kuin kuolemaa tekisi ja puraisi minua kämmenestä samalla kun sain sen siirrettyä makuhuoneeseen rauhoittumaan. Justus ei ymmärtänyt mistään mitään... Onneksi ei kenellekkään käynyt pahemmin.

Tähän asti Veeti on ollut muiden koirien kaveri. Ainoa oli että koira oli melkein täysikasvuinen ja leikkaamaton.

Me emme osanneet odottaa tälläista. Jos siis joskus hankimme koiraa se tulee ihan pentuna meille ja Veeti siten tottuu uuteen tulokkaaseen. Mutta ei todellakaan pitkään aikaan.

1240044407_img-d41d8cd98f00b204e9800998e