1236804836_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kesää odotellessa on mahtava touhuta kotona. Sitä tekee kaiken laista ja uudella innolla kun aurinko porottaa taivaan täydeltä.

Tässä on ollut kaikenlaisia menoja, on kaverit, ristiäiset, syntymäpäiviä, pääsiäinen. Ei vain kerkeä joka paikkaan vaikka haluaisi.

Masennuksesta kuulee huomenna mitä sille tehdään ja tullaan tekemään. Huomenna on lääkäri aika. Tällä hetkellä suunnitellaan lääkettä ja mahdollisesti pitempää sairauslomaa.... 

Kipujen hoitoon on uudet pohjalliset, lääke triptyl nimeltään ja vyö. Hierojalla ei kannata käydä kun se ei auta sitten yhtään. liikkuminen on auttanut ja särkylääke ennen kävelylle menoa. Hermorata tutkimukset tulossa ensikuussa ja verikokeet on otettu. Hermorata jutut laitetaan kokokeholle ja jännittää ihan simona. 

Sekin aika mikä kotona ollessa tulee menee puhelimessa. Soitellaan liittoon, kelaan, laskujen perijöille jne. Aivan käsitöntä paperisotaa tämä elämä. 

Kaiken keskellä olen silti jaksanut ulkoilla, syödä, nukkua ja kaiken kukkuraksi käydä kirkossa. Kävin useaan otteeseen ja tuli mahtava fiilis. Sitä on pirteä ja iloinen mieli kun siellä pääsee/joutaa ajan kanssa käymään. Nyky maailma vie mennessään niin pakko on joskus saada pysähtyä miettimään että mitä kaikkea on kokenut ja saanut aikaan ym.

Ristipistoja on nyt valmiina kaksin kappalein. kahdet vauvan jalkaterät tai no neljät jos ollaan tarkkoja anatomiasta. Ne saatte nähdä tällä viikolla kun saisin istahtaa tähän ilman kiirettä niin homma hoituisi. 

Tämä viikko on vielä kinkkinen. pitää tulostaa ainakin viisikymmentä kopiota kelalle ja liitton ja täyttää hakemukset, käydä palkanlaskijalla, saada kemistä papereita lääkäriltä ja monistaa ne, käydä kemppaisella, ristiäisissä, musiikkitalolla katsomassa jaz täytteistä esitystä, kauppakeksuksessa, maksaa laskut, apteekissa, siivota varasto(viedä vihdoin ja viimein ylimääräiset auton renkaat kierrätykseen ja tiskikone omistajilleen), viedä hylly kierrätykseen jos kerkeää. ties mitä vielä muuta joutuu tekemään että kaikki on kunnossa ja hengittää uusien hakemusten lähetykseen asti.