#mce_temp_url#

Tämän pelastin Tilkkumuorilta joka oli laittamassa tätä käsintehtyä savituikkua myyntiin kirpputorille.

Maalaistyylinen lamppu on Ikeasta, Tabletti on Tyyli&Koti- kirjakerhon liittymislahja, näitä tuli neljä kappaletta. Pentikin sydän on syntymäpäivälahja ystävä numero kolmoselta ja Tuikku on Pentikin, Tilkkumuorin "Höpötys lahja" joulu mieltä tuomaan Hymy



Tämä Sarah Kayn, hohtava "Tyttö" on Mummoltani pelastettu kehyksiin.


Nämä on löydetty Elloksesta ja Jotexista.



Nämä kolme on löytynyt Kirpputorilta!!!!! Tätini on löytänyt ylemmän Pentikin-Aino vaasin jonka Tilkkumuori on lopulta ostanut tätiltäni. Keskimmäisen Pentikin-Aino Ruukun Tilkkumuori on itse löytänyt kirpputorilta. Alimmaisen Jaana löysi 11.3.09 Pelastus Armeijan-Kirpputorilta, Torniosta ja on kyllä aivan minun tyylinen. Siihen liittyi ehto: Jos lainaat sitä äidillesi kaikkiin kutsuihin ja tilaisuuksiin kun se on senkin näköinen vähäsen. =) KYLLÄ ONNISTUU! Muutenkin Haluan KIITTÄÄ JAANAA HIRVEÄSTI TUOSTA PÄIVÄSTÄ !!!! Se oli valaisevaa ja ihanaa tekemistä pitkästä aikaan. En voi turhan liiaksi siitä kiittää. =)


Tämän Retron puusohvan olen pelastanut kaatopaikalta, Varamummoni muutettua omakotitalostaan kerrostalo kaksioon. Yllättäin Veeti on jälleen kuvissa... Silmänisku


Nämä ihanuudet olen löytänyt Tilkkumuorin kanssa kun eksyimme Second Hand Remixiin, Torniossa. Kuvan kehys on nimittäin satavuotta vanha ja maksoi vain 25euroa (oli kolhuton ostettaessa).

Olin Etsinyt pukua silloin kesällä tuleviin häihin ja tämä puku oli aivan kaikki tasot täyttävä. Puku on käynyt mm. Oopperajuhlissa Tukholmassa kuuluisalla 50-luvulla. Puku strassikaulakorun kanssa yhteensä 50euroa eikä pukua ollut pakko maksaa edes heti. Molemmat oli 25 euroa erikseen. Kaulakorusta en laita vielä kuvaa... ei makeaa mahan täydeltä.

Oikealla puolella on se strassi koru. Vasemmalla on Edesmenneen Mummoni kaulakoru jonka hän on saanut lahjaksi joskus.  Minulle se annettiin Isani puoleta Rippilahjaksi. Se on tärkeä minulle ja tuo onnea tilanteissa joissa minulta vaaditaan rohkeutta.

Tämä ihana enkelikynttilä on löydetty Tilkkumuorin kanssa, Kemin Pentikistä. Tähänkin liittyy osittain tarinaa... Olin tuolloin päässyt leikkauksesta jossa minulla otettiin kysta/rakkula pois. Se oli isompi leikkaus kuin olisin osannut edes kuvitella.... Onneksi kaikki kuitenkin meni hyvin ja enkeleille on tarvetta. 

Tämän olen niin sanotusti pelastettu Jaamnalta pölyttymästä. Ei ollut sitä mitä hän oli kuvitellut. Kiitos tästä! =)

Tämä on pelastettu kirpputorilta hyötykäyttöön ja uskokaa tai älkää niin Tilkkumuorilta. Hän sanoi tämän olevan epäonnistunut eikä huolinut sitä itselleen käyttöön ja tietysti aina sanoo kun, hänellä ei ole mitään, kun tekee kaikille muille... Tämä on todellakin jatkumo =) Jos muistan tarinan väärin niin sekin korjataan, hän on nimittäin tehnyt sama näköisiä paljon!!! Niin ja hän tunnistaa omansa... =)


Nämä on pelastettu joltain... En tiedä miltä, mutta pois näitä oltiin laittamassa. Olen pelastanut ne Jaanalta. 


Löysin näitä tyynynpäällisiä kaksi kappaletta Halpa-Hallista. Sain nämä samalla Ystävänpäivälahjaksi Tilkkumuorilta. Kaikki ei ole aina hinnalla pilattua yksi tyynynpäällinen maksoi 2,50 euroa.


Tämä on yllätys yllätys pelastettu Tilkkumuorilta. Aivan ihana kahvipannu!!!! Hän ei muistaakseni pitänyt tästä ja oli johonkin laittamassa. Minä en anna kaikkea laittaa hukkaan... Joskus se ei hoksaa edes kysyä ja kertoo heittäneensä jotain aivan ihanaa pois =)


Tämä on kaverini kankaista. Tätä vanhaa kangasta hän oli laittamassa joko matonkuteisiin tai johonkin muuhun kiertoon mutta muisti minun pitävän näistä väreistä ja tämä on sohvan suojaksi ommeltukin. Joten sellaiseksi jää =)


Tämän on Tilkkumuori pelastanut joltain kirpputorilta, Varamummoni muuttopuhissa. Tämä on kaiketi jostain luostarista tai sen lähettyviltä ostettu ja tämä on käsintehty. Varamummoni on monet kerrat käynyt luostari reissuilla ja kuuluu karjalaisiin. Tämä sopi päälleni kuin nakutettu.